Hint İpek - Bursa'da Nerede

Hint İpek - Bursa'da Nerede

Hint İpek olarak 2001 yılından bu yana kumaş, abiye toptan Ve parakende satışımız ilke Ulu camii ve Koza Han'da siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz...

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Hint İpek

BAYRAMEFENDİ OSMANLI KAHVECİSİ - Bursa'da Nerede

BAYRAMEFENDİ OSMANLI KAHVECİSİ - Bursa'da Nerede

Yönetim Kurulu Başkanı Boğaçhan Göksu önderliğinde proje, AR-GE ve pazar araştırmalarına 2009 yılında başlayan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi ilk şubesini 2011 yılında Antalya'da açmış ve marka tescilini almıştır. Tüm ürünlerini kendi üreten firmamız franchising vermeye 2013 yılında başlamış ve 2015 yılı sonunda 100'ye yakın bayilik vermiştir.

Kahve kavurma, çekme, paketleme entegre tesisi, pasta, limonata, salep, çikolata, dondurma, donuk ürün imalatına sahip olan firmamız makine ve ekipmanları ile de çok fazla üretim kapasitesine sahiptir. Firmamız Güzeloba semtinde açmış olduğu, Türkiyenin ilk Kahve Akademisi ile de eğitime , araştırma ve geliştirmeye ne kadar önem verdiğini göstermiştir..Sosyal paylaşım projeleri kapsamında Akademimizi halka açarak kahve ve çikolata alanında eğitim vermeyi planlamaktayız.

İçeriği ve ismiyle patentleri alınmış EFE Kahvesi , Fincan Kek, Çikolaşk gibi kendine has doğal lezzetleri olan firmamız ürün araştırmalarına da son hızla devam etmektedir. Geleneksel Osmanlı Kahvesi, Klasik Türk Kahvesi ve kendine has diğer tüm doğal ürünlerini tüketicileri ile buluşturan firmamız kafe konsepti ile de oldukça beğeni kazanmıştır.

Üretim aşığı olan firmamız kafelerimizin dekor, mimari tasarım, inşaat, tadilat ve diğer tüm proje çalışmalarını yürütebilmek adına Atos Mob. Dek. Tic. Ltd. Şti.yi kurmuştur. Kurucularımızdan, Yönetim Kurulu Üyemiz Gökhan Akaydın'ın başında bulunduğu bu şirketimizde tüm franchiselarımıza uygulanan anahtar teslim proje operasyonunu yürütmektedir. İnce ince işlenmiş el emeği ve hala yaşayan bir tarih kokan her Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi'nde kendinizi evinizde gibi hissettirebilmek için gece gündüz demeden tüm ekibimizle büyük bir özveri ile çalışmaktayız.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : BAYRAMEFENDİ OSMANLI KAHVECİSİ

Cafe Siesta - Bursa'da Nerede

Cafe Siesta - Bursa'da Nerede

Siesta 24 yıllardır Bursalıların hayatında. Sabah ilk iş bir dostla buluşup kahve içmenin dışında, bir saatlik bir öğle molasında Akdeniz lezzetlerine asla hayır demeyenlerin uğrak noktası.

Siesta çoğu Bursalı ve dışarıdan gelen misafir için bir alışkanlık. Özen ve ciddiyetle hazırlanmış, dünyanın çeşitli yerlerinden gelenkahvelerin her zaman aynı lezzette hazırlandığına emin olduğunuz, endüstriyel tatlardan hoşlanmıyorsanız doğru yerde olduğunuzu her seferinde bir kez daha hissettiğiniz, yediğiniz bir tatlıyı bir daha gelip yiyene kadar aklınızdan çıkaramadığınız bir mekan.

Kükürtlü, Nalbantoğlu -Kükürtlü- Meşeliparktan FSM - Uludağ dan sonra son olarak Geçit adreslerinde müdavimleriyle buluşan Siesta'ların hepsinin ayrı bir ruhu var. Şehirde bir alışverişin ardından yorgunluk kahvesi için NALBANTOĞLU , yakınlarınızla uzun bir öğle ya da akşam yemeği için KÜKÜRTLÜ , akşamı uzatmak, geceye adım atmak için MEŞELİPARK, bol oksijenli Uludağ, Genç ve heyecanlı FSM, tasarım ve ev konseptli GEÇİT.

Aradığınız şey mükellef bir kahvaltı, hızla ısmarlamak isteyeceğiniz bir sandviç, hafif bir salata, lezzetli bir İtalyan makarnası ya da sadece en sevdiğiniz kahve olabilir veyahut sadece Siesta ürünlerinden birini almak için uğramış olabilirsiniz. Siesta hepsi ve daha fazlası için her gün 09.00-23.30 saatleri arasında açık.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Cafe Siesta

Abdal Simit Fırını - Bursa'da Nerede

Abdal Simit Fırını - Bursa'da Nerede

Resul ŞAHİN: “Abdal Simit Fırını’nı Bursa halkı yarattı. Biz sadece bu fırında daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Bugüne kadar da parayı değil, hizmet etmeyi düşündük…”

Abdal Simit Fırını'nda ilk simit 1969'da Güray ŞAHİN'in babası Resul ŞAHİN tarafından odun ateşinde pişiriliyor. Halen odun ateşi kullanmayı sürdüren Abdal Simit Fırını'nın tarihi bazı araştırmalara göre ise yüzyıllar öncesine uzanıyor. Fırının adını, Bursa'nın fethedilmesinden önce ve fetih sırasında Osman Gazi'ye yardımcı oluğu söylenen dervişlerden Abdal Mehmet'le ilişkilendirenler de var. Tabi o tarihlerde bu fırın da simit değil, somun ekmek pişiriliyor… Dini yönü güçlü öykülerle süslü efsaneye dayalı bir tarih… Fırın bugünkü Tuzpazarı Mahallesi'nde tam da Abdal Mehmet Türbesi'nin hemen karşısında bulunuyor.

Abdal Simit Fırını ismiyle üretim 1969'da başlıyor. 1969 yılına kadar ekmek fırını olarak işletildiği söylense de boş bir fırın olarak kaldığı da söyleniyor. 1969 yılından sonra Resul ŞAHİN tarafından ilk simit çıkarılmaya başlanıyor. Bursa'nın en güzel simitleri bu fırında halk ile buluşuyor. Resul ŞAHİN'den sonra oğlu güray şahin'de baba mesleğine kaldığı yerden devam edip abdal fırını'nı işletmiştir. Fırın şu anda da eskide olduğu gibi ihtişamını korumaya devam ediyor. Fırının şu an ki yapısına baktığımız zaman, tarihi bir mekan olmadığı kanısına varabiliriz. Bu da çok doğaldır, çünkü fırının bulunduğu alan 2007'de Osmangazi Belediyesi'nin meydan düzenleme projesi kapsamında yıkılmıştır. Meydan düzenlemesi 4 yılda tamamlanmış ve fırın 2011'de yeniden yanmaya başlamıştır…

Raif KAPLANOĞLU da, "Doğal ve Anıtsal Eserleri ile Bursa" adlı kitabında fırından şöyle bahsetmektedir: "Abdal Mehmet Türbesi yanında bulunan simitçi. 16. yüzyıl salnamelerinde de türbe yanındaki fırından özellikle söz edilmektedir. Bu fırın ile türbe arasından geçen yol ipek yolu olup çok işlekti. yolcular da genellikle burada konaklardı.''

Marka tescili ve gıda üretim iznine de sahip olan fırın, yerel halkın dışında Bursa'ya dışarıdan gelen bir çok yerli ve yabancı turistin yanı sıra ünlülerin de uğramadan geçmedikleri bir mekan.

Bursa'da ‘simit'ten söz açıldığında sohbet eninde sonunda isim olarak ayakta kalan tarihi yerlerimizden bir tanesi olan Abdal Fırını'na geliyor.

Siz değerli müşterilerimizi bu tarihi mekanda eşsiz lezzetleri tatmak için her daim bekliyoruz...

Saygılarımızla...

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Abdal Simit Fırını

Bursa İpek Tekstil Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. - Bursa'da Nerede

Bursa İpek Tekstil Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. - Bursa'da Nerede

Geçmişten Geleceğe İPEKTEN Gelen ZERAFET ...
* İpek böceğinin iki ay gibi süren kısacık ömründe bize bıraktığı bir kozadan yaklaşık 1000 mt uzunluğunda ipek teli elde edilir. Bu da ipeğin neden bu kadar özel oluşunun en kısa özetidir.

Bursa İpek mağazaları da Osmanlı serisi olarak hayata geçirdiği fular, şal ve eşarplarda en kaliteli ipek kumaşları kullanarak müşterilerine sunmaktadır.

Bu yüzden ürün kalitesi daima yüksek ve desen renkleri canlıdır. Üretim ve baskıdaki işlemlerin kalitesinden dolayı desen kayması ve renk karışıklığı yoktur.

Özgün motifleriyle amaç kalıcı olmak ve en güzeli yakalamaktır. Uzun yıllardan beri süregelen deneyimi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız yenilikçi bakışıyla ipek şal ve eşarp sektöründe kendini kanıtlayarak "İpek" denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olmuştur.

From the silkworm's cocoon,which it leaves us in its short two-month life, approximetely 1000 meters of silk wire is obtained. This is the shortest way to summarize why silk is quite special

Bursa İpek, presents to its customers the most quality silk fabric in its scarfs and wraps, which it realizes as the Ottoman series

For this reason, product quality is always high and colors are vivid. Due to the quality of production and printing procedures,there are no pattern shifts or color mixing The objective is to be permanent and rach to the most bautiful,with genuine patterns.
Our company,which its 15-year experince,aims to be permanent in silk wrapper and scarf sector with its innovative point of wiew

Tercihiniz İpekse Doğru Adrestesiniz!

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Bursa İpek Tekstil Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.

Rekor Sanat Merkezi - Bursa'da Nerede

Rekor Sanat Merkezi - Bursa'da Nerede

İlk başladığımız günden bu yana "sadece sanat" dedik ve bize gösterdiğiniz ilgiden güç alarak sizlere en iyisini sunmak için çok çalıştık. Birlikte geldiğimiz bu noktada Türkiye'nin en çok bilinen ve takip edilen sanat merkezi olmanın mutluluğunu paylaşıyoruz.

2004 yılında Bursa'da başladığımız bu yolda MEB onaylı, çağdaş, yenilikçi eğitim programlarımız ve deneyimli, uzman öğretmenlerimiz ile birlikte yaşama sanat katmaya devam ediyoruz.Rekor Sanat İlkeleri
Her yaşa ve her seviyeye uygun özel ve farklı eğitim
Çağa uygun eğitim yöntemleri ile birebir eğitim
Rekabete dayalı değil, bireysel başarıya önem veren bir eğitim anlayışı

Rekor Sanat Amaçları
Kendi yeteneklerinin sınırlarını zorlayan
Kendine güvenen ve sosyalleşen
Enstrüman çalışma disiplini almış, planlı, programlı ve titiz çalışan
Müziği okuyabilen ve yazabilen
Müzikalitesi düzgün
Araştıran, sorgulayan ve üreten
Müzik kültürü almış ve bilinçli müzik tüketen
Çevresinde düzenlenen sanatsal etkinliklere duyarlı öğrenciler yetiştirmektir.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Rekor Sanat Merkezi

KA BAR - Bursa'da Nerede

KA BAR - Bursa'da Nerede

Bursa KA BAR Şehrin merkezinde dansın ve eğlencenin vazgeçilmez mekanı... 2001 yılından bu yana hizmet vermekteyiz. Bahçemizde çeşitli eğlenceler aktiviteler ile nezih bir mekanda eğlenmek herkesin hakkı...

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : KA BAR

Çekirge Waffle - Çekirge Kumpir - Bursa'da Nerede

Çekirge Waffle - Çekirge Kumpir - Bursa'da Nerede

Çekirge waffle olarak 2000 yılından bu yana sizlere hizmet vermekteyiz. Artık hizmetlerimizin yanına Kumpir'de eklendi. Waffle günümüzün en lezzetli, sağlıklı yiyeceklerindendir. Tam bir enerji deposudur, size en güzel tatları sunmak bizim işimizdir.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Çekirge Waffle - Çekirge Kumpir

Öz Tahıl Simit Fırını - Unlu Mamülleri - Bursa'da Nerede

Öz Tahıl Simit Fırını - Unlu Mamülleri - Bursa'da Nerede

Tahıl simit Fırını Atadan bu yana mesleğini sürdürenlerin Fırını olarak hizmet vermekteyiz, Taze simit çeşitlerimiz, kır pidesi ve diğer unlu mamüllerimiz tadıyla Ve sanıyla kabul edilmiş ve tercih edilmektedir. Bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ederiz.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Öz Tahıl Simit Fırını - Unlu Mamülleri

Fikir Proje Ajans, İnternet ve Bilişim Hizmetleri - Bursa'da Nerede

Fikir Proje Ajans, İnternet ve Bilişim Hizmetleri - Bursa'da Nerede

Uzun zamandır, sizlere sektörümüzde güven sağladığımız için, mutluyuz. Uzman kadromuz ile, gerekse tasarım, gerekse yazılım ve fotoğrafçılık vb. Ürün Fotoğrafçılığı olarak bir çok hizmet sağlamaktayız. Kendimizi zaman geçtikçe daha da geliştirmeye çalışıyoruz. Yeni teknolojinin getirdiği gelişmeleri yakından takip edip, kendimizi ve sizleri güncel tutuyoruz. Çünkü başarınız, başarımızdır…

Profesyonellik, yenilikçi ve güven kavramlarını temel ilke olarak benimsiyoruz. Fikir Proje Ajansa güvenin; güveninizi, büyüme ve kazanç olarak geri dönüşünü sağlayalım.

Fikir Proje Ajansı, reklam, matbaa, dijital ve teknoloji vb. sektörlerin güven veren, gelecek planlaması yapmaya elverişli, güçlü lobi faaliyetleri yürütebilen bir sektör olması için çalışmaktadır.

Elbette, bu hedefin bir takım gerekleri var. Fikir Proje Ajansı klasik anlamda bir reklam ajansı değildir.

Bizler, sektörünün kendine özgü dinamikleri olduğunu bilerek, bu dinamikleri analiz ediyor; yayım, tanıtım, eğitim, promosyon ve diğer faaliyetlerinin özel yöntem ve tekniklerle uygulanabileceğine inanmaktayız. Bu yüzden sektör içinde özel ve özgün bir yerimiz olduğunu düşünüyor ve vizyonumuzu bu yönde biçimlendirmeyi kendimize hedef ve vizyon belirledik.

Hedeflerimiz her zaman;

Ajans, Bilişim ve İnternet sektöründe, her zaman en yüksek kalitede hizmet vermek,

Teknolojik yenilikleri takip ederek, kalite standartlarını en üst seviyede tutmak,

Memnuniyeti temel ilke olarak kabul eden tecrübeli kadromuzla en iyi hizmeti en hızlı şekilde sunmak,

Hizmet verdiğimiz iş ortaklarımız olan, müşteri ve kuruluşların, memnuniyetinde devamlılık sağlamaktır.

Ülkemiz, müşterilerimiz, ortaklarımız ve çalışanlarımız için, devamlılık, güvenilirlik ve saygınlık simgesi olarak, toplumumuza katkıda bulunmak, çevremize duyarlı kalarak insan hak ve onuruna yakışır bir hizmet ve üretim ortamı sağlamak, evrensel hizmet anlayışı içerisinde kaliteli hizmet sunmak için her gün özverili şekilde çalışmaktayız.
Müşterilerimizin ticari etkinliklerini artırmak, genişletmek ve markalaşma süreçlerinde, (Kurumsal Kimlik, Reklam Kampanyası, Web Tasarım ve yazılımı vb.) bir çok ihtiyaç duyacakları tüm gereksinimlerine profesyonel çözümler sunmak için kendimizi sürekli geliştirmekteyiz.
Yenilikte lider olmak.
Merak ediyor, araştırıyor, hayal kuruyor, sürekli yenilikleri takip ediyoruz,

Çok sesli, tutarlı, kitap okuyuyor, meydan okuyur, farklı yönlerden bakıyoruz,

Pazarlama iletişiminde uzman bir ekibe sahip olmaya çalışıyoruz,

Her gün, her adımda gelişen teknolojiyi takip içersindeyiz.
Ekip çalışması ruhunu bütünüyle yaşamak ve yaşatmak.
Mesleğine, işine ve insan kaynağına yatırım yapmaktayız,

Müşterilerimize en iyi, en keyifli deneyimi yaşatmak için fark yaratmak için çalışıyoruz,

Faaliyette bulunduğumuz şehirlerin ekonomisine katkıda bulunmayı gayret gösteriyoruz,

Sektörel, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası anlamda fayda sağlamak için kendimizi geliştiriyoruz,

Sektördeki tüm firmalar, kurumlar ve mensupları ile sürekli iş birliği içindeyiz,

Verimli, keyifli organizasyonlar, etkinlikler düzenlemek için bakış açısı kazanmaya devam ediyoruz,

Tutkuluyuz, girişimciyiz,

Dijital, tasarım, iletişim ve organizasyon alanlarında tercih edilmek için profesyonel adımlarla ilerliyoruz,

Pazarlama iletişiminde çözüm ortağı olan

Bir reklam ajansıyız.

Web sitemizden webmaster ve firmalar için ücretsiz online araçlarımız bulunmaktadır. Peki bunlar nelerdir.
Websiteniz varsa, Site Analizinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Webmaster Araçlarını kullanarak site değerlerinizi ve kodlar elde edebilirsiniz.
Sitelerinizi ve firmalarınızı dizin sistemimize ekleyebilirsiniz.
Online resim editörü ile resimlerinizi online photoshop sistemiyle kırpabilir, üstüne yazı yazabilir ve bir çok eklentisinden yararlanabilirsiniz.
Yol tarifi aracıyla gerekse tabletinizden, akıllı telefonunuzdan gideceğiniz güzergahı an ve an öğrenebilirsiniz
Dünyadaki tüm liglerin puan tablosunu, fikstürünü görebilirsiniz.
Hava durumu eklentisiyle, Köy, İlçe, İl 5 günlük hava durumunu öğrenebilirsiniz.
Kur sayfamızdan dolar, euro ve dünya para birimlerinini kur endeksiniz, altın, mazot ve benzin güncel fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Online müzik dinleme aracıyla, müzik dinleyebilir, tanıtım amaçlı indirebilir, playlistinizi oluşturabilirsiniz.
Youtube videolarınızı bilgisayarınıza indirmek istiyorsanız. Youtube downloader aracımızla bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Günlük burç yorumlarınızı her gün ücretsiz bir şekilde okuyabilirsiniz.
Daha bir çok araca sitemizin anasayfadaki menüsündeki online araçlar alanından ulaşabilirsiniz.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Fikir Proje Ajans, İnternet ve Bilişim Hizmetleri

AtaLed Aydınlatma İTH. İHR. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. - Bursa'da Nerede

AtaLed Aydınlatma İTH. İHR. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. - Bursa'da Nerede

Ata Led Türkiye çapında kendi ithalatı olan ürünlerle, müşteri memnuniyyetini her zaman ön planda tutarız. Gelişen teknolojiye uygun olarak yeni tasarlanan aydınlatma sistemlerini halı saha, petrolofisi, otel, aquapark, bahçe, park, otopark, sokak, iş yerleri, ofis, bina, vitrin, havuz vb. mekanları uygulamaktadır.

Led ve aydınlatma sistemleri, led teknolojisi ile ilgili yenilikleri takip etmekte, bunlara ilişkin yeni ürünler ve yazılımlar geliştirmekdir. Şirketimiz 2005 yılında led aydınlatma ürünleri tasarlayıp müşterilerinin beğenisine sunmaya başlamıştır. Firmamız led ve led ürünleri alanında toptan ve perakende satışlarına başlamıştır.

Öncelikli hedefimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve müşterilerimize kapsamlı teknik çözümler sunmak olup: kullanılan LED aydınlatma teknolojileri sayesinde enerji maliyetlerinde % 85'e varan enerji tasarrufu sağlamak ve bu sayede çevreyi korumak firmamızın misyonudur.

ATA LED



Markalarımızın tüm Ticari Teklif Hakları ATA LED ve ya W-LED Elektronik Aydınlatma San. ve Tic.Ltd.Şti.'ne aittir.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : AtaLed Aydınlatma İTH. İHR. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

easyLED Elektrik & Aydınlatma Dev Led Elekt. Malz. İnş, Tahh. San. Tic. Ltd. Şti. - Bursa'da Nerede

easyLED Elektrik & Aydınlatma Dev Led Elekt. Malz. İnş, Tahh. San. Tic. Ltd. Şti. - Bursa'da Nerede

Easy Led Elektrik ve Aydınlatma toptan Led satışı ve toptan Led ürünlerini, kayan yazı tabela Ve bir çok Elektrik ürünlerini, Aydınlatma malzemeleri satış mağazası...

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : easyLED Elektrik & Aydınlatma Dev Led Elekt. Malz. İnş, Tahh. San. Tic. Ltd. Şti.

Ortez Protez Ortopedi Merkezi - Bursa'da Nerede

Ortez Protez Ortopedi Merkezi - Bursa'da Nerede

Gazimed ortez protez uygulama merkezi, sağlık hizmetleri sektöründe ihtiyacı duyulan, uzvu eksik engellilere kaliteli yapay uzuv (protez) , uzuvda işlev kaygı bulunan engellilere de yardımcı destekleyici kaliteli cihaz (ortez) uygulamaları yapmaktadır.

Ana faliyet konusu olan protez ortez uygulama merkezi olarak başlanılan hizmetlere yenilerini ekleme çabası olarak , tüm dünyada sektöre hizmet veren ve teknolojik kaliteli ürünleri üreten üreticilerin ürünlerini , Türkiye de bulunan engellilerin kullanımına sunabilmek amacı ile yenilkleri takip etmektedir.

Gazimed ortez protez uygulama merkezi ,tüm ihtiyaç sahiplerine , zamanında , kaliteden ödün vermeden sağlık hizmeti vermeyi kendine görev edinmiştir.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Ortez Protez Ortopedi Merkezi

HYS AVM - Bursa'da Nerede

HYS AVM - Bursa'da Nerede

HYS AVM Mobilya, Beyaz Eşya, Züccaciye, Giyim ve daha bir çok ürün yelpazesiyle senetli satış yapan parekende mağazalar zincirine hoş geldiniz.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : HYS AVM

Kurtoğlu Köpek Eğitim Merkezi - Bursa'da Nerede

Kurtoğlu Köpek Eğitim Merkezi - Bursa'da Nerede

KURTOĞLU KÖPEK EĞİTİM MERKEZİ;

1999 yılında Bursa'ya Bağlı Gemlik ilçesi Kurtuk köyünde doğa ile iç içe 8000 m2 lik bir alana kurulmuştur. Çiftlik sahibi Serdar KURTOĞLU Türk Silahlı Kuvvetleri'nde 10 yıl mayın arama köpeği uzman eğiticisi olarak görev yapmış, 1 sene yurtdışı (Bosna-Hersek ve Almanya) görevlerinde bulunmuştur. Yaptığı hizmetler sonucunda Birleşmiş Milletlerden Uluslararası Sertifika almaya kazanmış olup; Türkiye'de Türk Silahlı Kuvvetlerinden sertifika almış 3 kişiden biridir.
Görevden ayrıldıktan sonra çeşitli köpek çiftliklerinde eğitmen olarak görev yapmış ve 1999 yılında da KURTOĞLU KÖPEK EĞİTİM MERKEZİ'ni köpekseverlerin hizmetine sunmuştur.
KURTOĞLU KÖPEK EĞİTİM MERKEZİ Bursa'daki ilk ruhsatı almış köpek çiftliğidir.
Çiftliğimiiz misafir köpek kapasitesi 60 kulübe olup, ağırlıkta eğitim ve pansiyon hizmetleri bulunmaktadır.
Çiftliğimizde 1'i engelli olmak üzere 5 eğitimci görev almaktadır.

Amacımız yurtdışında olduğu gibi Türkiye'de de köpeklerin insanların sosyal hayatına ne kadar faydalı olabileceğini göstermektir.

BİZ SÜPER BİR EKİBİZ


Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Kurtoğlu Köpek Eğitim Merkezi

Petika Veteriner Kliniği - Bursa'da Nerede

Petika Veteriner Kliniği - Bursa'da Nerede

Petika Veteriner Kliniği, 2012 yılında, Nilüfer Altınşehir'de kurulmuştur.

130 m²’si bahçe olmak üzere toplam 300 m² alana sahip olan kliniğimiz 1 Ocak 2013’te yürürlüğü giren yönetmeliğe göre ruhsatını almıştır.

Temel prensibimiz, etik ve vicdani her türlü sorumluluğumuzu yerine getirmek ve bu esnada da minik dostumuzu evinde olduğu kadar rahat ve güvende hissettirmektir.

Amacımız, sevgili dostlarımıza, en yüksek kalitede sağlık ve bakım hizmeti sunmakla beraber bütün gereksinimlerini karşılamak, hem bilimsel hem de teknolojik olarak kendimizi geliştirmek, profesyonelliğimize dürüstlüğü, şeffaflığı, kesintisiz hizmeti, temizliği ve hijyeni katarak bütün güleryüzlülüğümüzle daha kaliteli ve uzun bir yaşam sürebilmelerini sağlamaktır.
Kliniğimiz ultrason, dijital görüntüleme, diş röntgeni, diş ünitesi, katolizatör gibi ileri teknolojik donanım ile hizmet vermektedir.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Petika Veteriner Kliniği

Beberoma - Bursa'da Nerede

Beberoma - Bursa'da Nerede

Çocuğunun ihtiyaçlarına dair annenin aradığı her şeyi rahatlıkla bulabileceği bir mağazası olsun amacından yola çıkarak kurulan beberoma, çocuğunun dış görünüşü kadar sağlığına da önem veren markaların öncelikli satış noktasıdır.

Çocuk ve bebek sektörüne dair, anne bilgisi ve özeni ile titizlikle seçilen yerli ve yabancı markaları kendi çatısı altında toplayan beberoma,, asla kaliteden ödün vermeden, her çeşit bütçeye, ve zevke yanıt verebilecek ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet veren güçlü bir markadır.

Bebeğin yeni doğan döneminden, 8 yaşına gelinceye kadar, aklınıza gelebilecek her türlü ihtiyacına yanıt verebildiği gibi, annenin hamilelik dönemi gereksinimleri de dahil olmak üzere, en kullanışlı, en pratik, en rahat ve en şık ürünlerle hizmet vermektedir.

Sürekli kampanyalı ürünlerle, müşterilerinin zevkine olduğu kadar cebine de hitap eden beberoma, müşterilerinden aldığı güçle büyümeye devam ediyor.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Beberoma

LastikPark - Aygül Oto Lastik - Bursa'da Nerede

LastikPark - Aygül Oto Lastik - Bursa'da Nerede

FİRMAMIZ 11.02.2014 YILINDA HİZMETE GİRMİŞTİR.
BU KISA SÜRE İÇERİSİNDE POTANSİYELİNİ EN YÜKSEK SEVİYEYE ÇIKARMAYI BAŞARMIŞTIR.TÜM KAMU VE KURULUŞLARA SERVİS VE YOL YARDIM HİZMETİNDE HIZLI VE BAŞARILI HİZMETLER SUNMAMAYA DEVAM ETMEKTEDİR.
DÜNYA GENELİNDEKİ TÜM LASTİK MARKALARI VE JANT ÇEŞİTLERİ BULUNMAKTADIR.AYGÜL OTO GÜNÜN HER SAATİNDE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE HİZMETİ BORÇ BİLİR.FİRMAMIZDA LASTİK TAMİRİ,JANT DÜZELTME,ROT VE BALANS AYARLARI YAPILMAKTADIR.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : LastikPark - Aygül Oto Lastik

Decorıum Yapı - Bursa'da Nerede

Decorıum Yapı - Bursa'da Nerede

17 senelik iş deneyimi marka projeler ve elit müşteri referansları ile DECORİUM Yapı iç mimarı ,dekorasyon ,tadilat,mutfak ve banyo dolapları,ray dolap,parke,iç oda kapıları,çelik kapı ve tüm tasarım projelendirme ve uygulama konularında uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile hizmet vermektedir. Nihat Tokay...

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Decorıum Yapı

Soleil Art - Bursa'da Nerede

Soleil Art - Bursa'da Nerede

*Firmamız profesyonel ekipler ile çalışmaktadır. Ekipmanlarımızın sürekli güncellendiği ve ekip personelinin de sürekli eğitim ve gelişimlerinin takip edildiği bir oluşumuz.

*Amacımız firmaların ihtiyacı olan reklam ve ürün fotoğraf çekimleri ile tanıtım videolarının en üstün kalitede ve en makul fiyatta sunulmasıdır.

*Çözüm ortağı şeklinde çalışma sistemini benimsemekteyiz. En kısa zamanda en kesin ve net sonuca ulaşarak firmalarımızın zamanında reklam ve tanıtımlarını yapmalarına katkıda bulunabilmek birinci önceliğimiz.

*Rekabetin ne denli önemli olduğunun bilincindeyiz.




Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Soleil Art

Meydan Kurufasulye - Bursa'da Nerede

Meydan Kurufasulye - Bursa'da Nerede

40 yıllık bir emek ve işçilik sonrası yeni mekanımızda Bursa'lılara hizmet vermeye devam ediyoruz.Geçmişten geleceğe,damak tadınıza uygun olan yemeklerimizde Selanik Menşeli olarak Erzincan yöresine ait fasülye kullanmaktayız.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Meydan Kurufasulye

Cem Tekstil - Bursa'da Nerede

Cem Tekstil - Bursa'da Nerede

Firmamız tekstil hayatına 1960'lı yıllarda dokuma tezgahlarında başlayan İsmet UZUN tarafından kurulmuştur. 1990'lı yıllarda perakende sektörüne ağırlık verilmiştir.
Perakende sektöründeki taleple ile birlikte daha çok imalata yönelen firmamız yıllık bazda önemli adette ürün üreterek önemli bir gelişme kaydetmiştir.
Ürünlerimizi Türkiye'nin dört bir yanına güven, kalite ve hız olan ilkelerimize bağlı kalarak gönderiyoruz.
Ürün yelpazemizde ; Desenli Polar, Welsoft Polar, Gofre Polar, Softek Polar, Pano Desen Polar,Koltuk Örtüsü, Yatak Örtüsü, Çok Amaçlı Yatak Örtüsü (Pike), Nevresim Takımı, Hurç bulunmaktadır.
Bizim belirlediğimiz standartlar dışında gelen taleplere de cevap verebilmekteyiz.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Cem Tekstil

Yönetim Akademi - Bursa'da Nerede

Yönetim Akademi - Bursa'da Nerede

KİLOMETRE TAŞLARI
• 2004 Yılında CANTUĞ EĞİTİM DANIŞMANLIK olarak kuruldu.
• 2012 yılı Şubat ayında müşterilerimize İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ alanında da hizmet verebilmek için YÖNETİM AKADEMİSİ OSGB kuruldu.
• 2012 yılında TSE HİZMET YETERLİLİK Belgesini aldı
• 2013 yılında Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesinde bulunan kendi binasına taşındı.
• 2013 yıl Şubat ayında Çalışma Bakanlığından ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ yetki belgesi aldı.

• 2013 yılı Ocak ayında MANİSA Şubesi açıldı.
• 2013 yılı Mayıs ayında MANİSA şubesine Çalışma Bakanlığından ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ yetki belgesi verildi.
• 2013 yılı Aralık ayında ÇANAKKALE Yönetim Akademisi hizmet noktası açıldı.
• 2014 yılı Ocak ayında MOBİL SAĞLIK hizmeti devreye girdi.
Sektöründe uzman, genç, dinamik ve tecrübeli 80 kişilik kadrosu ile Vizyonuna ulaşmak için emin adımlarla faaliyetlerine devam etmektedir.
Yönetim danışmanlığında Türkiye’nin her iline hizmet vermekteyiz.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Yönetim Akademi

WAMTES - Bursa'da Nerede

WAMTES - Bursa'da Nerede

Bursalı lezzet düşkünleri çok iyi bilirler ki Wamtes Cafe Restaurant'ın yerli ve yabancı usta aşçılarının hünerli ellerinden çıkan lezzetlerin tadı bir başkadır. Ortadoğu mutfağından Gaziantep'e uzanan lezzet yolculuğuna
hazır mısınıız?

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : WAMTES

Şeyma Çobanoğlu Sanat Atölyesi - Bursa'da Nerede

Şeyma Çobanoğlu Sanat Atölyesi - Bursa'da Nerede

Şeyma Çobanoğlu, 1984 yılında Bursa'da doğmuştur. İlk ve orta öğretimini Bursa'da tamamlamıştır. 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümünde lisans eğitimine başlamış ve 2007 yılında bu bölümden mezun olmuştur. Aynı yıl yine Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Heykel bölümünde başladığı yüksek lisans eğitimini 2011 yılında tamamlamıştır.

İlk kişisel sergisini 2007 yılında İzmir Narlıdere Kültür Merkezi'nde ve ikinci kişisel sergisini 2009 yılında Bursa Tayyare Kültür Merkezi Cemal Nadir Güler Sergi Salonu'nda açmıştır. Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Enstitüsü Galerisi'nde, İstanbul Grand Hotel Haliç Sanat Galerisi'nde, Afyon Kocatepe Üniversitesi Galerisi'nde ve İzmir Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde karma sergilere katılmıştır. EÇEV Heykel Yarışması, Turgut Puar Vakfı Resim ve Heykel yarışması gibi birçok organizasyonda ödüller almış ve birçok kez sergileme hakkı kazanmıştır. İzmir Büyükşehir Belediyesi "Kent Orman Projesi"ne katılıp kamusal alan projelerinde yer almıştır. İzmir Konak Belediyesi tarafından düzenlenen III. Heykel Günleri Taş Heykel Sempozyumu'nda yine kent ölçeğinde taş heykel çalışmıştır. Heykel ve resim çalışmalarına kişisel atölyesinde devam etmektedir.




Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Şeyma Çobanoğlu Sanat Atölyesi

Bursa Dedektör, Güvenlik, Yer Altı Görüntüleme Sistemleri - Bursa'da Nerede

Bursa Dedektör, Güvenlik, Yer Altı Görüntüleme Sistemleri - Bursa'da Nerede

En İyi Dedektör – Reporter Firması olarak sektördeki uzun yıllara dayanan tecrübelerimizi sizinle paylaşmaya devam ediyoruz. Bu amaçla, hem özel sektör hem de resmi kurumlarda kurmuş olduğumuz laboratuarlarla hizmet sektöründe en iyisi olma yolunda ilerlemekteyiz.
Reporter ailesi olarak yaptığımız satışların yanı sıra, satış sonrası verdiğimiz teknik destek ile müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak firmamızın en önemli gayesidir.
Türkiye genelinde oluşturduğumuz satış ve satış sonrası teknik destek ağı ile daha da gelişerek uzun yıllar size verdiğimiz hizmeti sürdürmeye devam edeceğiz.

Bize Danışmadan Dedektör veya Görüntüleme Cihazı Almayınız
Dünya’daki ve Türkiye’deki Her marka model dedektör, alan tarama, toprak altı görüntüleme cihazlarını bünyemizde bulunndurmakta ve hizmet destek sağlamaktayız

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Bursa Dedektör, Güvenlik, Yer Altı Görüntüleme Sistemleri