Bursa İpek Tekstil Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. - Bursa'da Nerede

Geçmişten Geleceğe İPEKTEN Gelen ZERAFET ...
* İpek böceğinin iki ay gibi süren kısacık ömründe bize bıraktığı bir kozadan yaklaşık 1000 mt uzunluğunda ipek teli elde edilir. Bu da ipeğin neden bu kadar özel oluşunun en kısa özetidir.

Bursa İpek mağazaları da Osmanlı serisi olarak hayata geçirdiği fular, şal ve eşarplarda en kaliteli ipek kumaşları kullanarak müşterilerine sunmaktadır.

Bu yüzden ürün kalitesi daima yüksek ve desen renkleri canlıdır. Üretim ve baskıdaki işlemlerin kalitesinden dolayı desen kayması ve renk karışıklığı yoktur.

Özgün motifleriyle amaç kalıcı olmak ve en güzeli yakalamaktır. Uzun yıllardan beri süregelen deneyimi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız yenilikçi bakışıyla ipek şal ve eşarp sektöründe kendini kanıtlayarak "İpek" denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olmuştur.

From the silkworm's cocoon,which it leaves us in its short two-month life, approximetely 1000 meters of silk wire is obtained. This is the shortest way to summarize why silk is quite special

Bursa İpek, presents to its customers the most quality silk fabric in its scarfs and wraps, which it realizes as the Ottoman series

For this reason, product quality is always high and colors are vivid. Due to the quality of production and printing procedures,there are no pattern shifts or color mixing The objective is to be permanent and rach to the most bautiful,with genuine patterns.
Our company,which its 15-year experince,aims to be permanent in silk wrapper and scarf sector with its innovative point of wiew

Tercihiniz İpekse Doğru Adrestesiniz!

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Bursa İpek Tekstil Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.

SHARE

Unknown

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 yorum:

Yorum Gönder