Bursa Rakı Balık Mekanları - En İyi 25 Mekan - Bursa'da Nerede

Bursa rakı balık mekanlar açısından, çok iyi restoranlara sahiptir. Bursada rakı balık mekanları ve Bursada rakı balık yapılacak yerler il ve ilçelerinde insanlara kaliteli hizmet sunarak, adından çokça bahsetiren mekanlar bulunmaktadır. Bursa ili ve ilçelerindeki en iyi 25 Bursa rakı balık restaurantlarını  mekanlarını derledik. Bursa'nın benzersiz güzellikleri içerisinde şehir merkezi veya dışında bir çok güzellikle birlikte rakı balık keyfinizi en üstün şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İster eğlence, ister sakin mekanlarda keyfinizi sürebilirsiniz.

 

ARAP ŞÜKRÜ SOKAĞI


ARAP ŞÜKRÜ SOKAĞI
Bursa'nın Osmanlı tarafından fethedilişinin ardından, Orhangazi vasıtası ile kale surlarının hemen dibinde yer alan sokak, Museviler'in yerleşmesine izin verir ve akabinde bu sokakta sinagog da yapılır. İspanya'dan sürülen yahudiler 1492 yılında 2. Beyazid tarafından bu sokağa yerleştirilir.

Yahudi Mahallesi olarak bilinen Arap Şükrü Sokağı, son 50 yılda büyük farklı bir değişime uğrayıp Bursa'nın eğlence merkezlerinden en çok sevilen bi mekan olarak bilinmiştir. Dipdibe samimi sıcak bir ortamı olan sokakta farklı farklı isimlerde mekanlar bulunmaktadır. Bursa'nın gece sokağı Arap Şükrü konumu Altıparmak'ta bulunmaktadır. Deniz ürünlerini en leziz şekilde tadabileceğiniz rakı balığın en güzel hali olan sokakta eğlenceli fasılları dillerde dolanmaktadır.

 

İNAN KARDEŞLER


İNAN KARDEŞLER
1976 yılından günümüze 3 kardeş Mehmet, Cemal ve İsmail İNAN önderliğinde keyifseverlerin meyhane denilince ilk akla gelen ismi İnan Kardeşler.

Üç katlı tarihsel dekorasyonu mekana ilk girildiğinde huzur veren en önemli unsurlardan. Sadece meze yemek için bile gidebileceğiniz, İnan Kardeşler saygın müşteri potansiyeli barındıran, bir o kadarda neşe bulabileceğiniz en doğru adres. Rakı balık adını tam anlamıyla söyleten, mevsimsel balığıyla, mezeleriyle ve canlı fasıl müzik eşliğinde en önemliside geleneği hiçbir şekilde bozulmayan hizmet anlayışıyla Bursa’da gönüllere taht kurmuştur.

Adres ve İrtibat: Gazi Akdemir Mah. Mudanya Cad.  Bursa/Osmangazi   /   Tel : 0224 233 98 32

 

SAFİDEM


SAFİDEM
Şehrin merkezinde içinizi ısıtan dekorasyonu ve Türk Müziği ile aradığınız keyfi 1 yılı aşkın PodyumPark‘ta sunuyor. SAF’İ DEM rakınında balığında usulünü adabını tam anlamıyla barındıran, gelen misafirlerine sınırsız hizmet kalitesiyle sunmumakta olup, içkinizi yudumlayıp lezzetli mezeleriyle ve yemekleriyle, canlı müzik ve kaliteli hizmetleri ile damaklarınızda benzersiz tadlar bırakıyor.

NEZİH – SAKİN – SAMİMİ.

Adres ve İrtibat: Cumhuriyet Mah. Nilüfer Hatun Cad. Bursa/Nilüfer  / Tel : 0224 232 12 32

 

YUSUF RESTAURANT


YUSUF RESTAURANT
Bursa'da restaurant isminin en kaliteli şekilde taşıyan Yusuf Restaurant uzun yılların vermiş olduğu tecrübe, emek ve hoşgörü hizmetlerine hizmet katmaktadır.

En yeni personelinin bile en az 10 yıllık bir Yusuf Restaurant, Bursa'nın merkezi Altıparmak Caddesi'nin altında bulunan Kültürpark'ta bulunan restaurant zengin mönüsü, benzersiz apartifleri, mezeleri ve deniz ürünleriyle doyumsuz sohbetlerinize değer katmaktadır. Kapalı geniş salonu ve yeşillikler içerisinde olan açık bahçesinde, ister rakı balık olsun, ister sadece leziz yemekleri olsun en kaliteli ve güleryüzlü samimi hizmetleriyle Yusuf Restaurant Bursa'da gidilebilecek en efsanevi ve en eski mekanlar arasında bulunmaktadır.

Adres ve İrtibat: Altıparmak Cad. Stadyum Cad. Kültürpark İçi Bursa/Osmangazi  / Tel :0224 234 49 67

 

MUDANYA BALIK OTEL


MUDANYA BALIK OTEL
Mudanya yat limanı Arnavutköy mevkiinde konumu bulunan Mudanya Balık Restaurant 2005 yılından beri misafirlerine hizmet vermektedir.

Hemen yan kısmında bulunan alanı otel haline getirmiş olan Mudanya Balık, 18 yat limanına nazır odaları, stresten uzak sessiz ve sakin şehir ve iş gürütüsünden uzak kalmak için oldukça ideal bir ortam halinde bulunmaktadır. Her mevsim taze deniz ürünleri ve balıklarıyla damaklarda eşsiz bir iz bırakacak mönü barındırıyor. En leziz deniz ürünleri en kaliteli personellerin yüksek kalteli servisleriyle sunuluyor. Mudanya Balık Restaurant'ta rakıdan ziyade eski çeşitsel kaliteli şarapları ise mekanın havasına ayrı bir hava katmaktadır.

Adres ve İrtibat:  Kumkaya Cad. Yeniköy Mevki Bursa/Mudanya  / Tel :0224 544 45 50


 

NEYZEN BALIK


NEYZEN BALIK
Ege ve Akdeniz mutfağının soğuk ve sıcak meze çeşitlerini bilen ve uygulayan Neyzen Balık tecrübeli aşçıları aynı şekilde balık çeşitleri ve mönüleri konusunda da uzmandır.

Bursa'nın bilinen semti Özlüce'de Bursaspor Tesisleri'nin karşısında yer alan Neyzen Balık hem kışlık mekanı hemde yazlık bahçesi ve huzur veren ortamı ile çok kısa sürede müşterilerinin ilgi odağı haline gelmiştir. En iyi balık ve meze çeşitlerini yiyebileceğiniz, en iyi hizmeti ve samimiyeti bulabileceğiniz mekanda aynı zamanda haftanın 3 günü olmak üzere birbirinden seçkin müzik üstadları ile eğlencenin tadına doyamayacaksınız. Neyzen Balığın lezzetide keyfin alası bir başkadır.

Adres ve İrtibat: Ertuğrul M.Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Bursa/Nilüfer  / Tel :0549 7 400 300

 

EGE BALIK


 

EGE BALIK
Eski Mudanya Yolu üzeri Bademli'de bulunan Ege Balık şık dekorasyonu ve samimi ortmıyla misafirlerinin vazgeçilemez kıldığı mekan haline gelmiştir.

Gayet temiz, özenli bir o kadar lezzetli ürünleri bir yana ilgili ve saygılı personeli ile vazgecilmezler arasına girmiş olan Ege Balık, fiyatları ise son derece makul olmuş olup, özellikle meze çeşitliliği ve diğer lezzetleri ile takdire şayan. Rakı balık haricinde zengin mönüleriyle Bursa'da bulunan eşsiz mekanlar haline gelmiş bulunmaktadır.

Adres ve İrtibat: Bademli Mah. Eski Mudanya Yolu Cad.  Bursa/Nilüfer  / Tel :0224 222 22 77

 

AGOPİOS MEYHANESİ


 

 

AGAPİOS MEYHANESİ
Dedikki bir meyhane olsun adı 'AŞK' olsun, 'AGAPİOS' olsun. Adlı samimi sloganlarıya Agopios Meyhanesi, konumunu Bademli girişinden almaktadır.

Yerine ve zamanın ruhuna uygun bir mekan olarak Agapios Meyhanesi geleneksel rum mutfağı, çağdaş yunan lezzetleri, çeşitli benzersiz mezeleri ve deniz ürünleri bunca güzel atmosferin büyüsü, usta şeflerin Ege'ye özgü sıcak ve soğuk otları lezzetlerine ayrı bir lezzet katmaktadır. Büyük istihşamı maksimum kalite ve hzmet anlayışıyla keyifli zamanlarınızın tek en büyük adresi haline gelmiştir.

Adres ve İrtibat: Eski Mudanya Yolu Bademli Girişi Carrefoursa Express Karşısı  Bursa/Mudanya  / 0224 549 29 00

 

EROL BALIK


EROL BALIK
1996 yılında günümüze kadar büyük istihşamı ile en kaliteli şekilde hizmet vermekte olan Erol Balık.

 

Birbirinden özel balık çeşitleri, deniz ürünü mezeleri, ara sıcakları ve tatlıları damaklarınızda benzersiz tadlar bırakacak. Özel anlar yaşayacağınız, nostaljik ve nezih bu mekanda Erol Balık uzun yılların getirdiği deneyim ve işine gösterdiği özen ile emsalleri arasında fark yaratmış bir restauranttır. Sunduğu birbirinden lezzetli taze balık çeşitleri, her mevsim aradığınızı bulabileceğiniz zengin menüsü, enfes sunumlu deniz ürünleri ve klasikleşmiş helva tatlısı ile farklılık yaratmış, güleryüzü ve misafir perverliği ile misafirlerinin taktirini kazanmıştır. Rakı balığın diğer adı Erol Balık eşsiz mekanda misafirlerine sınırsız hizmet vermeye devam etmetedir.

Adres ve İrtibat: Halitpaşa Mahallesi, Kumyaka Cd.  Bursa/Mudanya  / Tel :0224 544 66 30

 

BALIKÇI CAVİT BADEMLİ


BALIKÇI CAVİT BADEMLİ
Bursa'nın rakı balık denilince akla ilk gelen mekanlarından olan Balıkçı Cavit aileniz, eşiniz ve dostlarınızda rahat ve huzur eşliğinde kaliteli bir şekilde hizmet vermektedir.

Günlük meze çeşitleri, taze ve mevsimsel deniz ürünleri, zengin ikramları, saygın personeli ve muhteşem manzarasıyla Balıkçı Cavit ayrıcalığı görülmeye değer. Harikulade manzaraya sahip olmasının yanı sıra, farklılık yaratan mönüsü ve lezzetleriyle, farklı etkinlikleri en güzel şekilde hizmetlerinde sunmaktadır.

Adres ve İrtibat: Mudanya Devlet Hastahanesi Yanı  Bursa/Mudanya  / Tel :0224 544 50 55

 

BALIKÇI TALAT REİS


BALIKÇI TALAT REİS
Balığın lezzetini veren usta aşçıların misafilere sunmuş olduğu çeşitleri misafirler açısında benzersiz lezzet uyandırmaktadır. Balıkçı Talat Reis mevsimsel en leziz deniz ürünleri, kaliteli servis persneli ve oldukça modern dekorasyon edilmiş alanıyla Bursa'da rakı balık severlerin tercih ettiği adreslerden biri haline gelmiştir.

Adres ve İrtibat: Bademli Agora Çarşı'sı  Bursa/Nilüfer  / Tel :0224 241 46 45

 

İSKELE BALIK


İSKELE BALIK
Türkiye’nin üç tarafında ki denizlerden derlenen en güzel deniz ürünlerini zengin meze çeşitleri ile birlikte her gün İskele Balık Özlüce'de konuklarına hizmet sunmaktadır.

Şehrin içerisinde oluşturulan ferah ve huzurlu bu konseptte misafirlerine, en kaliteli şekilde hizmet vermektedir. Gerek balık ve gerekse meze çeşitleri, Bursa’nın balık ve meze kültürüne katkı sunmak ve konuklarının memnuniyetini sağlamak, hoş eğlenceli vakitlerine değer katmaktır. Çocuklu aileler için hazırlanmış oyun odaları oyunlarını oynarken aynı zamanda İskele Balığın farklı özelliklerinden olmuştur. Taze balık ve meze çeşitleriyle lezzet yolculuğana çıkmak ve eğlenmek isteyenler için hizmetlerine devam etmektedir.

Adres ve İrtibat: Ahmet Taner Kışlalı Caddesi D Ertuğrul Bursa/Nilüfer  / Tel :0224 413 00 15

 

BALIKÇI RIZA


BALIKÇI RIZA
Denize sıfır manzarasıya Balıkçı Rıza deniz mahsülleri, special mezeler ve yemekler ile hizmet vermektedir.

Balığın lezzetinin bir başka oldupu Balıkçı Rıza, eşsiz denize sıfır olan manzarası güleryüzlü samimi personelleri hizmet ve kalite anlayışı ile rakı balığın tadı bu mekanda apayrı bir vaziyet almaktadır.

Adres ve İrtibat: Kurşunlu Sahil Yolu Cad. Bursa/Gemlik  / Tel :0224 527 22 22

 

SARDUN BALIK


SARDUN BALIK
Rakı balık alanında sevilen, beğenilen eğlenebilecek ender mekanlardan biri haline glmiş olan Sardun Balık hizmetlerine en kaliteli şekilde devam etmektedir.

Son derece standartlara uygun lük bir şekilde dekore edilen Sardun Balık deniz kokulu taze mevsimsel balıkları, çeşitli benzersiz mezeleri ve yüksek kalte hizmet anlayışıyla misafirlerinin ilgi odağı haline gelmiştir.

Adres ve İrtibat: Ataevler Cad. Nilüfer Hatun Cad. PodyumPark Bursa/Nilüfer  / Tel :0544 228 22 68

 

CALAMARO


CALAMARO
Calamaro Balık Restaurant olarak 2014 yılından bu güne dek modern ve geleneksel servis anlayışı ve yüksek kalitede deniz ürünlerini oltanın ucundan sofranıza ulaştırmayı ilke edinmiştir.

Kendilerini balıkçılığa adamış olmaları Calamaro'nun misafirlerine öncelik verme çabalarının neticesidir. Mönülerin hazırlanması sırasında en taze ve en leziz deniz ürünü çeşitlerinden titiz seçimler, zengin mezeleriyle balıkların lezzetlerini tamamlıyor. Romantik atmosferi ile sevgililer için de bulunmaz bir seçenek olan Calamaro Balık Restaurant, konuklarını zengin çeşitlilikteki balık, deniz ürünleri ve sayısız meze çeşitlerinin lezzet aşkıyla ağırlıyor.

Adres ve İrtibat: Esli Mudanya Cad. Bademli Mah.  Bursa/Mudanya  / Tel :0224 549 28 00

 

FUZULİ BALIK


MANZARA + RAKI + BALIK = FUZULİ BALIK

FUZULİ BALIK
Fiyat kalite dengesini çoktan oldukça başarılı, her zaman dinamik ve yenilikçi bir mutfak anlayışı, mutsuz ayrılmayacağınız nadir benzersiz mekanlardan olup, haftada bir ziyaret edilmesi gereken balıkçınız Fuzuli Balık. Gürültü ve iş stresinden uzak huzurun tam noktası, benzersiz manzarası ve hoşgörülü yüksek kalite servis anlayışıyla misafirlerine hizmet vermeye devam etmektedirler. Meze çeşitleri, olta ucundan kopartıldığı gibi usta ellerle harmanlanmış balıklar mekanın ve balık severlerin lezzetlerine lezzet katmaktadır.

Adres ve İrtibat: Dört Çelik Cad. Altınkum Plaj Mevkii Bursa/Güzelyalı  / Tel :0224 544 38 28

 

KIZ DENİZİ BALIK RESTAURANT


KIZ DENİZİ BALIK RESTAURANT
Bursa'nın oksijen kaynağı Trilye'de konumu bulunan Kız Denizi Balık Restaurant oldukça güzel manzarasıyla hizmetlerine devam etmektedir.

Adres ve İrtibat: Trilye Mah. Zeytinbağı Bursa/Mudanya

 

TRİLYE BALIK RESTAURANT


 

TRİLYE BALIK RESTAURANT
Eski bir Rum köyü olan Tirilye'nin en güzel karides güvecinin yenebileceği tek adrestir Trilye Balık Restaurant.

Özel ve tarih kokan beldede 25 çeşit farklı mezeleri, kendine has specialleri ve kişiye özel servisi ile ayrıcalık sunuyor. Trilye'nin ambiyanına ve görselliğine eşlik eden fasıl dinlentisi ise hem ağızlarda hem de zihinlerde unutulmaz tatlar ve sefalar bırakıyoruz. Rakı ve balık severler çin manzara eşliğinde vazgeçilmez bir alanda samimi hizmet kalitesi vermektedir.

Adres ve İrtibat: Trilye Mah. Zeytinbağı Bursa/Mudanya

 

MUDANYA BALIK RESTAURANT


MUDANYA BALIK RESTAURANT
İsmini bulunmuş olduğu Bursa ilçesinden alan Mudanya Balık Restaurant taze mevsimsel balıkları ile rakı balık severlerin Mudanya'daki gözde mekanlarından biri haline gelmiştir.

Adres ve İrtibat: Kumyaka Caddesi No/2  Bursa/Mudanya

 

FERMANİ BALIK BY MONTANİA


FERMANİ BALIK BY MONTANİA
Mudanya'nın en yeni balık restaurantı Fermani Balık By Mntania balık ve deniz ürünleri adına her şeyi bulabileceğiniz, denize sıfır, tutkusu balık olanların mekanı.

Mudanya'nın en yeni en sevilen mekanı Fermani Balık By Mntania rakı ile balığın tam adresi. Misafirlerine standartlara uygun bir alanda hizmet veren Fermani Balık By Mntania benzersiz mönüleriyle balık severlerin damaklaında hoş tatlar bırakıyor.

Adres ve İrtibat: Ömerbey Mah. İstasyon Cad. Bursa/Mudanya  / Tel :0224 544 60 00

 

KALAMİ BALIK RESTAURANT


KALAMİ BALIK RESTAURANT
Tertemiz deniz kokusu bol oksijen ve rakı balık severler için oldukça özel mekan Kalami Balık Restaurant.

Çeşitli leziz mezeleri güleryüzlü hizmet ve klte anayışı ve mevsimsel deniz ürünleri Kalami Balık Restaurantkonuklarının damaklarında benzersiz lezzetler bırakmaya devam ediyor.

Adres ve İrtibat: Halitpaşa Mah. 12. Eylül Cad. Bursa/Mudanya  / Tel :0538 062 82 79

 

RAHMİ BABA RESTAURANT


RAHMİ BABA RESTAURANT
Göl kenarında doğanın tüm içtenliğiyle zengin deniz ürünleri ve farklı mönleriyle misafirlerine huzurlu bir ortam yaratan Rahmi Baba Retaurant göl ihişamıyla nezih benzersiz bir ortam yaratıyor.

Adres ve İrtibat: Gölyaka Mah. Dutluca Köyü Yolu Bursa/Orhangazi  / Tel :0224 582 22 82

 

BOKSÖR RESTAURANT


BOKSÖR RESTAURANT
Güney Marmara’nın en güzel sahillerinden birine sahip olan Gemlik’te 1965’ten günümüze tadına doyulmaz balık sofraları keyfi yaşatan Boksör Restaurant 

yörenin en ünlü balık lokantaları arasında baş sıralarda yer almaktadır. Günlük ve taze balıklardan oluşan mönüsü, Gemlik zeytinyağları ile hazırlanan nefis mezeleriyle konuklarına rakı balık haricinde farklı tadlar bırakmaktadır.

Adres ve İrtibat: Demirsubaşı Mah. Bursa/Gemlik  / Tel :0224 513 19 19

 

POYRAZ BALIK RESTAURANT


POYRAZ BALIK RESTAURANT
Dekorasyonu, maksimum hijyen, kurallarına uygun mutfağı, görsel lezzete önem veren çağdaş kaliteli servisi ile, Poyraz Balık Restaurant en keyifli anlarınızın mekanı.

Bursa'nın Karacabey ilçesine bağlı Kurşunlu mevkiinde buunan, yazın en kızgın çekilmez günlerini gün batımının en keyifli anını natürel bahçe mimarisi ile yazın keyfini çıkarabileceğiniz, rakı balık adını tam anlamıya bulaileceğiniz, dostlarınızla unutulmaz anlar yaşayacağınız bir dünya.

Adres ve İrtibat: Kurşunlu Köyü İç Yolu Kurşunlu Mah. Bursa/Karacabey

 

 

SEÇKİNLER ALABALIK RESTAURANT


SEÇKİNLER ALABALIK RESTAURANT
Bursa'nın İnegöl ilçesinde buunan Seçkinler Alabalık Restaurant dostlarınızla raı balık keyfini yaşabilceğeniz keyifli ve samimi bir ortam olarak hizmetlerine devam etmektedir.

Adres ve İrtibat: Hilmiye Köyü Gündüzlü Köyü Yolu Bursa/İnegöl / Tel:0536 842 98 28

 

 

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Bursa Rakı Balık Mekanları - En İyi 25 Mekan
SHARE

Unknown

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

1 yorum: