Şeyma Çobanoğlu Sanat Atölyesi - Bursa'da Nerede

Şeyma Çobanoğlu, 1984 yılında Bursa'da doğmuştur. İlk ve orta öğretimini Bursa'da tamamlamıştır. 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümünde lisans eğitimine başlamış ve 2007 yılında bu bölümden mezun olmuştur. Aynı yıl yine Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Heykel bölümünde başladığı yüksek lisans eğitimini 2011 yılında tamamlamıştır.

İlk kişisel sergisini 2007 yılında İzmir Narlıdere Kültür Merkezi'nde ve ikinci kişisel sergisini 2009 yılında Bursa Tayyare Kültür Merkezi Cemal Nadir Güler Sergi Salonu'nda açmıştır. Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Enstitüsü Galerisi'nde, İstanbul Grand Hotel Haliç Sanat Galerisi'nde, Afyon Kocatepe Üniversitesi Galerisi'nde ve İzmir Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde karma sergilere katılmıştır. EÇEV Heykel Yarışması, Turgut Puar Vakfı Resim ve Heykel yarışması gibi birçok organizasyonda ödüller almış ve birçok kez sergileme hakkı kazanmıştır. İzmir Büyükşehir Belediyesi "Kent Orman Projesi"ne katılıp kamusal alan projelerinde yer almıştır. İzmir Konak Belediyesi tarafından düzenlenen III. Heykel Günleri Taş Heykel Sempozyumu'nda yine kent ölçeğinde taş heykel çalışmıştır. Heykel ve resim çalışmalarına kişisel atölyesinde devam etmektedir.




Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Şeyma Çobanoğlu Sanat Atölyesi

SHARE

Unknown

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 yorum:

Yorum Gönder