Cafe Siesta - Bursa'da Nerede

Siesta 24 yıllardır Bursalıların hayatında. Sabah ilk iş bir dostla buluşup kahve içmenin dışında, bir saatlik bir öğle molasında Akdeniz lezzetlerine asla hayır demeyenlerin uğrak noktası.

Siesta çoğu Bursalı ve dışarıdan gelen misafir için bir alışkanlık. Özen ve ciddiyetle hazırlanmış, dünyanın çeşitli yerlerinden gelenkahvelerin her zaman aynı lezzette hazırlandığına emin olduğunuz, endüstriyel tatlardan hoşlanmıyorsanız doğru yerde olduğunuzu her seferinde bir kez daha hissettiğiniz, yediğiniz bir tatlıyı bir daha gelip yiyene kadar aklınızdan çıkaramadığınız bir mekan.

Kükürtlü, Nalbantoğlu -Kükürtlü- Meşeliparktan FSM - Uludağ dan sonra son olarak Geçit adreslerinde müdavimleriyle buluşan Siesta'ların hepsinin ayrı bir ruhu var. Şehirde bir alışverişin ardından yorgunluk kahvesi için NALBANTOĞLU , yakınlarınızla uzun bir öğle ya da akşam yemeği için KÜKÜRTLÜ , akşamı uzatmak, geceye adım atmak için MEŞELİPARK, bol oksijenli Uludağ, Genç ve heyecanlı FSM, tasarım ve ev konseptli GEÇİT.

Aradığınız şey mükellef bir kahvaltı, hızla ısmarlamak isteyeceğiniz bir sandviç, hafif bir salata, lezzetli bir İtalyan makarnası ya da sadece en sevdiğiniz kahve olabilir veyahut sadece Siesta ürünlerinden birini almak için uğramış olabilirsiniz. Siesta hepsi ve daha fazlası için her gün 09.00-23.30 saatleri arasında açık.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Cafe Siesta

SHARE

Unknown

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 yorum:

Yorum Gönder