Bursa Konser - Bursa Konserleri - Etkinlik Takvimi - Bursa'da Nerede

Bursa konser, Bursa konserleri ve Bursa etkinlik takvimi alt platformumuz yayında. Artık tüm etkinlikleri hakkında tüm bilgilere kolayca ulaşabileceksiniz. Bursa'da gerçekleşen, tiyatro oyunları, gezi etkinlikleri, fuarlar, konferanslar vb. tüm sosyal aktivitelerin takvim sistemimiz yayımdadır.

Peki, Nasıl Kullanabiliriz, Nasıl Yararlanabiliriz.


Bildiğiniz üzere mobil uygulamalarımız mevcuttur. https://etkinlik.bursadanerede.com adresinden etkinlik platformumuza ulaşabilirsiniz. Sisteme dilerseniz üye olabilir, hızlı bir şekilde tüm gerçekleşen Bursa Etkinlikleri ve diğer etkinliklerden haberdar olabilirsiniz.

Üye Olmak Ne Gibi Avantaj Sağlar?


Etkinlik platformumuza üye olmanız sizlere daha iyi hizmetler sunabilmek ve yapılan gelişmelerden sizleri anında haberdar edebilmemizi sağlar. Bu sayede sizlerde daha doğru bilgiye, daha detaylı etkinlik hakkında gelişmeleri önceden öğrenebilirsiniz.

Etkinlik Platformunda Gönüllü Editörümüz olabilirsiniz?


Sizlerde biliyorsunuz ki, Bursada Nerede platformu tüm alanlarıyla ücretsiz gönüllü insanların çalışmasıyla gerçekleşmektedir. Sizlerde bizlerle birlikte Bursa'mız için az da olsa katkı sağlayabilir, hem eğlenebilir, hemde kendinizi geliştirebilirsiniz. Bu nasıl olacak diye soracak olursanız; Etrafınızda duyduğunuz ve gerçekleşecek olan etkinlikleri üye olduktan sonra editör olarak atadığımızda sizde etkinlik ekleyebilir daha sonra isterseniz o etkinliğe katılarak etkinlik bizim yerimize bulabilirsiniz. Dilerseniz katıldığınız etkinlikler ile ilgi görüşlerinizi burada bir köşe yazarı olarak yazabilirsiniz. Bu sayede bir daha ki gerçekleşecek olan o etkinliğe katılacak insanlara karşı bir fikir vermiş olursunuz.

Etkinlik Takvimi Özellikleri Neledir?


Etkinlik sayfamızı ziyaret ettiğinizde örnek bir etkinliğe giriş sağladığınızda göreceksiniz ki, gelişmiş etkinlik takvimine sahibiz ve sürekli geliştirilmektedir. Etkinlik hakkında Etkinliğin gerçekleşeceği saati, tarihi, yeri, ücretini, etkinlik hakkında detaylı bilgiyi, etkinliğin konumu ve ulaşım adresini, düzenleyen organizasyon şirketini ve daha çok bilgi edinebilirsiniz.
Etkinlik Bildirimi Yapmak?

Eğer bir etkinlik gerçekleştiriyorsanız bu konser, gezi, eğlence, parti, fuar, seminer, konferans vb. tüm etkinliklerinizi platformumuzda ücretsiz bir şekilde yayınlayabiliriz. Etkinlik hakkında bizlerle iletişim sayfasından iletişime geçebilirsiniz. Etkinlik ile ilgili tüm detayları bizimle paylaştığınızda bizde etkinlik takvimine ekleyerek 17 sosyal ağda paylaşımını sağlayarak ücretsiz duyurabiliriz. Bu size ücretsiz reklam avantajı demektir ve etkinliğinizi daha çok kişiye duyurmak demektir.
Daha neler olacak?

Şuanda, Bursa sinema seansları, Bursa fuarları, Bursa Konserleri, Bursa tiyatro oyunları, Bursa Gezi aktiviteleri, Bursa festivalleri vb gerçekleşen tüm Bursa etkinlikleri için gelişmeler, güncellemeler, online sürekli takip edilecek ve size sunulacak ilerleyen zamanlarda bilet satışları, bilet alım işlemlerini de gerçekleştirebileceksiniz.
Bursa etkinlik haberleri sizlere an ve an gün ve gün ulaştırmaya devam edeceğiz.
Bizi tüm sosyal ağlarda @BursadaNerede olarak takip ederek abonelik sistemimize izin vererek tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Bu haberin detayına bu kaynaktan ulaşabilirsiniz : Bursa Konser - Bursa Konserleri - Etkinlik Takvimi
SHARE

Unknown

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 yorum:

Yorum Gönder