Bursa Restaurantları - Bursa Restoranları - Bursa'da Nerede

Bursa Restaurantları, Bursa Restoranları bilmeniz gereken Bursa restoran ve Bursa restaurant adresleri, Bursada nerede yemek yenilir firmaların iletişim ve detaylar içeren bilgilerine  "BursadaNerede" sosyal rehberimizden, doğru bir şekilde ulaşabilirsiniz. Rehberimizde şuanda 200 üzerinde Cafe, Bar, Bistro, Restaurantlar, yemek yiyebileceğiniz en leziz firmalar kayıtlıdır ve her geçen gün sizler için firmalar ekliyoruz. Firmalara ulaşım sağlayabilmeniz için, Google streetview ve harita noktalamasını yapıyor, kolay adres tarifi alabilmeniz için çalışıyoruz. Şimdi sizlere neleri nerede yiyebilirsiniz, sizlere kısa olarak anlatacağız.

Bursa'da Nerede Balık Yenir?


Bursa Balık Restaurantları - Bursada Balık Nerede Yenilir

Bursa'da alkollü ve alkolsüz balık yiyebileceğiniz yerler arasında sizlere önerebileceğimiz.
Alkollü restaurant olarak, eğlence bakımından gerçekten iyi hizmet alabileceğiniz Bursa'da tek yer vardır. Arap Şükrü markasının sahibi ve Arap Şükrü'nün kurucusu Arap Şükrü Çetin Restaurant'tır. Güler yüzlü, geniş mutfak lezzetleriyle, personeliyle alacağınız hizmetten çok memnun kalacaksınız.
Alkolsüz balık restoranı olarak Barlam Balık tavsiye etmekteyiz. Hüzmen plaza arkasında yer alan balık restaurantları arasında gerçekten iyi bir hizmet veren yerdir.

Diğer balık yiyebileceğiniz yerlere : Bursa Balık Restaurantları sayfasından inceleyebilirsiniz.

Bursa'da Nerede İskender Kebap Yenir?


Bursa'da Nerede İskender Kebap Yenir?Bursa'da iskender nerede yenir veya yenilir diye soracak olursanız. Belirli yerlerde İskender Kebap lezzeti bulunmaktadır. Genelde her yemek restoranı kebap lezzetini menülerinde bulundurmaktadır ama iki İskender Kebap Restoranı söyleyebiliriz.

1. Bursa Kebapçısı


2. Kebapçı İskender Cevat


 

Bursa'da Nerede Kuru fasulye Yenir?




Kurufasulye yiyebileceğiniz restoranlar olarak Bursa'da akla gelen 3 yer vardır. Dede mesleği olarak hala devam eden Kurufasulyeci İsmetin Yeri  adres ise Timurtaş paşa'dan yukarıya doğru çıkarken Kardelen kestane şekeri aralığına döndüğünüzde Royal butik otelin aralığındadır. Emin Usta Ünlü Kuru Fasulye ise Ahmet Vefik Paşa Tiyatro'su aralığında Kükürtlü, Sigorta dolmuş duraklarının oradadır. Diğer bir yer ise, Meydan Kurufasulye'dir

Bursa'da Cafe, Bistro Mekanları




Bursa merkez ilçe ve diğer ilçelerinde bir çok cafe bistro mekanları vardır. Genel cafe ve bistro mekanları için. FSM, Podyumpark, Özlüce vb. alanlarda daha çok bu mekanlara rastlamanız mümkündür. Şehir merkezinde ise Setbaşı bölgesinde olmak üzere, birde Zafer plaza avm içerisinde yer alan cafe, yemek alanlar mevcuttur. Podyum Express Bursa Lezzetlerini tek çatıda toplayan bir yerdir.

Bursa Barları - Bursa Eğlence Mekanları


Bursa Barları - Bursa Eğlence Mekanları

Bursa'da eğlenmek için en çok tercih edilen bir mekan yada alanlar Arap Şükrü Sokağı, Podyum Park, Özlüce diğer ilçelerde ise bir kaç yer mekan vardır. Genel bakıma Nilüfer ve Osmangazi ilçesinde daha çok eğlence merkezi bulunmaktadır. Just Pub Bursa bunlardan bir tanesidir.

Tüm il ve ilçelerdeki mekanları buradan görebilir ve inceleyebilirsiniz; Cafe, Bar, Restorant  rehberi.

Bizleri sosyal ağlardan takip etmeyi unutmayın. Makalemiz sürekli güncellenecektir ve en güncel bilgilerden hemen haberiniz olsun. Sitemize girdiğiniz vakit  abone ol tıklayarak abonemiz olabilirsiniz. Bu sayede en yeni yenilikleri kolayca öğrenmiş olursunuz.

Bursa'da Nerede Ekibi



Bursa Restoranlar - Bursa Restaurantlar ve Bursa Restoran, Bursa Restaurant rehberi ve tüm detaylara aşağıdaki kaynaktan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : Bursa Restaurantları - Bursa Restoranları
SHARE

Unknown

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 yorum:

Yorum Gönder