Bursa Firmaları İçin - Google Kartvizit - Google Konum Güncellemesi - Bursa'da Nerede

Bursa Firmaları İçin - Google Kartvizit - Google Konum GüncellemesiBursa firmaları için gerçekleştirdiğimiz ücretsiz hizmet ile 8000 bin firmaya, Google kartvizit, Google konum güncellemesi sağladık. 8000 bin firma artık doğru konumlarında ve Google kartvizite sahipler. Sizde firmanızın Google üzerinde güncel kartvizite sahip olması ve işletme konumuzun Google üzerinde doğru konumda yer almasını istiyorsanız, bizlere ulaşmanız yeterlidir. Ücretsiz olarak sağladığımız bu hizmetten sadece Bursa ili ve ilçelerinde firmalar yararlanabilmektedir. Hiçbir zaman hiç bir şekilde ücret talep edilmeyecektir. Sizleri Bursa'da Nerede olarak arayanlar eğer ücret talep ederse, bilgilerini isteyiniz ve 0224 233 10 20 numaradan bizlere ulaşınız.

Google Kartvizit Nedir?


Google Kartivizit (Google My Business) işletmenizi Google Haritalara ekleyebileceğiniz ve arama sorgularında çıkmasını sağlayabileceğiniz yararlı bir Google hizmetidir. Bursa'da Nerede yer aldığınızda otomatik olarak verileriniz Google üzerine ücretsiz bir şekilde işlemektedir. Eğer bir websiteniz var ise, web sitenizde arama motorlarında değer kazanarak üst sıralarda yerini almaktadır.

Aşağıdaki formu indirip, işletme bilgilerinizi doldurup dijital@bursadanerede.com adresine gönderdiğiniz taktirde, işletmenizin en kısa sürede Google kartviziti, konum güncellemesi ve bursadanerede.com kayıtı gerçekleştirilerek sizlere bildirilecektir.

Kayıt Formu Şablonu


Bir web siteniz yok ise, bursa firmaları için indirimli ve kampanyalı fiyattan  "kurumsal.shop" Fikir proje ajans'a web sitenizi yaptırabilirsiniz.

KURUMSAL WEBSİTESİ + ALAN ADI + HOSTİNG + (KURULUM DAHİL) SADECE 500 TL


Bursa Firmaları İçin Ücretsiz Hizmetler


Bursa firmaları ve Bursa'da yaşayanlar için sağlanan diğer ücretsiz hizmetlerden bahsetmek isteriz sizlere. Sadece Bursa'da yaşayanların ilan verebildiği ve ürünleri satabildiği; Ücretsiz İlan Platformu; İlan Bursa yayındadır.

Tüm firmalar www.ilanbursa.com üzerinden ücretsiz şekilde mağazalarını oluşturabilir, ürün satışı ve ilan yayımlayabilirler.

Bursa Sahibinden İlan Platformu


 

 

Bu haber hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Bursa Firmaları İçin - Google Kartvizit - Google Konum Güncellemesi
SHARE

Unknown

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 yorum:

Yorum Gönder