Arena Avm - Bursa'da Nerede

Nilüfer Arena Alışveriş Merkezi ve
Nilüfer Belediyesi Yüzüncü Yıl Nazım Hikmet Evi

Bursa'nın Yeni Buluşma Noktası
Bursa'nın her geçen gün gelişen ve değişen semti Ertuğrulkent 100.Yıl mahallesinde yapımı tamamlanan Nilüfer ARENA AVM, bölgede yaşayanlara merhaba demeye hazır. İzmir karayolu yanında, Bursaray 100.Yıl istasyonu yanında yer alan Nilüfer ARENA AVM, alışveriş ihtiyacını karşılamanın yanı sıra, hayatı daha yaşanılır ve keyifli hale dönüştürme hayalinden ortaya çıktı.

Yapımı tamamlanan Bursaray’ın Üniversite hattındaki Yüzüncüyıl metro durağının hemen karşısında yer alan Nilüfer ARENA AVM, yaklaşık 2000 metrekarelik Süpermarket ve yaklaşık 3000 metrekarelik eğlence ve spor merkezini de bünyesinde barındırıyor.

Yeni Alışveriş Merkeziniz
Nilüfer ARENA AVM, farklı mimari yapısı ile göz zevkine, zemin katında bulunan 200 araçlık otoparkı ile rahatlığa, yemek katı ve üst katında bulunan eğlence merkezi ile huzurunuza verdiği önemi ön plana çıkartıyor. Mağazalar katı ise, çocuk, kadın ve erkek giyiminde şıklığa önem verenlerin vazgeçemeceği bir uğrak yeri olması amacıyla düzenleniyor.

Nilüfer Belediyesi Yüzüncü Yıl Nazım Hikmet Kültür Merkezi
Bünyesindeki tiyaro salonu, toplantı salonları ve çeşitli sanatsal etkinliklerin yapılabileceği alanlar ile bölgenin çağdaş kentleşmesine uygun mimari yapısı ile birlikte hizmete hazırlanıyor.

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Arena Avm

SHARE

Unknown

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 yorum:

Yorum Gönder