Bursa Rehber - Bursa Firma Rehberi - Bursa Firmaları - Bursa'da Nerede

Merhaba, alışı gelmiş bir rehber olarak yer alan bir çok internet sitesi ve dijital ortamdaki farklı platformlar, tarafımızca çokça incelenip, çokça araştırılarak bursadanerede.com platformunu kurmamıza neden olmuştur. Sitemizi Bursa Rehber yani Bursa'nın rehberi olarak da, görebilirsiniz. Bir farklı açıdan Bursa firma rehberi olarak da adlandırabilirsiniz. Bursa firmaları genellikte tek bir çatı altında toplanmamaktadır. Üstüne üstelik bir çoğu yanlış bilgiler içeren çöp sitelere dönüşmektedir.

Bursa'da Nerede bir Firma Rehberi'nden daha fazlasıdır.


Dünya'da sayısız rehber platformu olmasına rağmen hepsi doğru bilgileri yayınlamakta güçlük çekmektedir. Biz bir ilki ve ilkleri gerçekleştirmek için yola çıkarak insanlara zaman, nakit ve bir çok şeyi kazandırmak adına bu projeyi geliştirdik. İnsanlar doğru bilgilere ulaştığından hem zaman, hemde nakit kazanır. İnternet ortamı, firmalar için en önemli kazanç kaynağına dönüşmüştür ama küçük çaplı firmalar ve teknolojiyi takip etmeyen esnaflarında kapanmasına neden olmaktadır. Bursa'da Nerede olarak bizler bu konuya duyarsız kalmamak için sürekli araştırmalar içinde bulunarak, böyle bir projenin hem alt üreticiye, hemde üst düzey tüketiciye büyük katkılar sağlayacağını, ayriyeten şehrin insanının da şehrine yöneleceğini düşündük.

Bursa'da Nerede Projesi Nedir?


Bursa'da Nerede projesi, dünyada ilk ve tek işleyiş ve yapı tarzıyla diğerlerinden çok farklı işleyen bir sosyal platformdur.
Mesela ücretsizdir. Hiç bir firmadan ve kullanıcılarından ücret talep etmemektedir.
Mesela, firmaları bulunduğu ofis ortamında değil, firmaları yerinde ziyaret ederek ve doğru bilgilerini platformda yayınlayan bir çalışma prensibine sahiptir.
Mesela, firmalar ürünlerini, ilanlarını, kampanyalarını ve haberlerini kendileri ekleyebilmektedir.
Mesela, firmalar kendi konumlarını kendileri düzenleyebilmektedir.
Mesela, firmalar Google, Yandex, Bing vb. haritalarda genellikle yanlış konumda yer almaktadır. Biz firmaları yerinde kaydettiğimiz için, doğru konumlarını ve bulunabilirliklerini doğru bir şekilde seçiyoruz.
Mesela dünyadaki bir çok platformda, firmaların ödeme seçenekleri, vergi daireleri, vergi numaraları, cep telefon numaraları, Oda kayıtları, Sokak görünümü ve QR Kodu bulunmamaktadır fakat Bursa'da Nerede'de bulunmaktadır.

Bursa'da Nerede; Firmalar Hariç Şehrin İnsanına Ne Katkıda Bulunacaktır?


Üretken bir şehir, dışarıdan tüketmeye başladığında, o şehir çökmeye başlar. Bursa gibi dışarıya üreten bir şehir, dışarıdan tüketim sağladığında, şehrin büyüklüğü hiç bir zaman önem taşımamaya başladığı da göz çarpıcı bir etken olduğunu gördük. Şehrin insanı, şehrinde bulunan firmaları ulaşamadığı için, dışarıdan tüketim sağlamakta ve bu oran her geçen gün artmaktadır. Büyük firmalarda bundan dolayı rant sağlamaktadır. Örneğin, Teknosa, Media Market vb. firmalar Bursa Türkiye'nin 4. büyük şehri olmasına rağmen bir çok teknolojik ürünü Bursa mağazalarına getirmemekte ve internet üzerinden alışveriş yaptırarak bu ürünlerin insanların temin etmesini sağlamaktadır.
Peki bu ne demektir.
İnsanlar bir ürüne kısa zaman içerisinde sahip olacak iken, en az 2 ile 3 gün arasında sahip olmaktadır. Bu da insandan zaman çalmakla eş değerdir. Zamanlı yapılacak işler, her zaman kazanç, üretkenlik ve başarılara ulaştırır. Zamanında yapılmayan işler ise, her zaman yarım kalmaya mahkumdur genellikle.
Bir diğer etken olarakta, Şehrin insanı dışarıdan alışveriş yaptığında, vergi dışarı gitmektedir. Diğer yönden şehirde kazanç sağladığı maddiyatı, şehrin dışına aktararak şehrin gelişimini durdurmaktadır.


Şimdilik sizlere projemizin tırnak ucu kadar katkılarından bahsettik, ilerleyen makalelerimizde daha da detaylı açıklamaya devam edeceğiz. Bizi sosyal ağlarda takip etmeyi, unutmayın...

 

Bursa'da Nerede Yönetimi


 

Bu firmanın ürünlerine, iletişim bilgilerine kampanyalarına vb. hakkında tüm bilgilere, aşağıdaki kaynak linkinden ulaşabilirsiniz.
Kaynak : Bursa Rehber - Bursa Firma Rehberi - Bursa Firmaları
SHARE

Unknown

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image

0 yorum:

Yorum Gönder